Smažené placky z brambor v šesti nejoblíbenějších podobách. Inspirujte se!

Bramborové placky mohou na podzim a v blížící se zimě alespoň částečně obměnit jídelníček.

Jsou vhodné, ať už je podáváme samostatně nebo jako přílohu.

Známe je pod názvy bramboráky, smaženky, placičky, lívanečky a podobně, ale jejich podstatou je vzhled připomínající placku.

A recepty na tyto placky si představíme v tomto článku. Inspirujte se.

Bramborové placky podáváme teplé ihned po opečení nebo usmažení. Můžeme je samozřejmě podávat samostatně, jen s případnou zeleninovou oblohou.

Nejlepší jsou však teplé s dušenou zeleninou, jako je špenát, sladké nebo kysané zelí, kapusta nebo dušená směs zeleniny.

Kysané zelí je vůbec skvělou přílohou, proto doporučujeme náš článek s top recepty na přílohové zelí.

Napište nám do komentářů, jak se vám recepty na bramborové placky líbily, a hlavně, jak se vám to povedlo.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.