Recepty na avokádovou pomazánku s česnekem jsou zdravé a voňavé.
A rozhodně by vám neměly uniknout!
Ochutnejte je s námi.
Naše recepty
Jak vybrat správné avokádo?
Zralost: Avokádo by mělo být dostatečně zralé, ale ne příliš měkké. Při stisku by mělo být mírně pružné, ale nemělo by se příliš propadnout pod tlakem prstu. Pokud je avokádo příliš tvrdé, znamená to, že ještě není zralé.
Barva: Zralá avokáda mají často tmavě hnědou až černou barvu. Avšak ne všechny odrůdy jsou stejné, některé zůstávají zelené i při zralosti.
Stopka: Odstraňte malou stopku z horní části avokáda. Pokud pod ní uvidíte zelenou barvu, je pravděpodobné, že je avokádo zralé. Pokud je barva pod stonkem hnědá nebo černá, může být přezrálé.
Váha: Pokud možno, zkuste si avokádo před zakoupením podržet v ruce. Pokud je překvapivě lehké, může to znamenat, že je uvnitř suché nebo příliš zralé.

 
               
               
               
               Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček