Tento recept na tatarák z uzeného lososa je nejlepší volbou, pokud chcete připravit rychlý, chutný a velmi sofistikovaný předkrm nebo jednohubku pro každou příležitost, jako je oslava narozenin.
Co budeme potřebovat
- 250 g uzeného lososa (jemně nakrájeného)
 - 1 lžíce jemně nasekané šalotky
 - kůra z jednoho citronu (asi 1 lžička citronové kůry)
 - 1 špetka bílého pepře (nebo mletý černý pepř)
 
Přílohy
- 1 balení sezamových rýžových sušenek
 - 1 okurka (nakrájená na kolečka)
 
Na ozdobu
- 1 svazek čerstvé pažitky
 - 120 g zakysané smetany
 
Postup
- V malé misce smíchejte nakrájeného lososa, šalotku, citronovou kůru a pepř.
 - Naneste asi 1 malou lžičku tataráku z lososa na sušenku nebo okurku.
 - Navrch dejte kopeček zakysané smetany a špetku čerstvé pažitky. Opakujte se zbývajícím lososovým tatarákem.
 
Výbornou možností, jak si tuto mořskou rybu vychutnat jsou i pomazánky z lososa. Těmi potom můžete ozdobit další kanapky, které bude podávat, jako pohoštění pro hosty. 
Co jsou kanapky a jaké druhy si můžete připravit se dozvíte v našem článku. 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček