Výroba domácí paštiky nemusí být nic složitého – přesvědčte se sami!
Ingredience
- 400 g kuřecích jater
 - 300 g másla
 - 1 stroužek česneku
 - 3 šalotky
 - 2 lžíce brandy
 - paštikové koření
 - sůl
 - pepř
 
Postup
- Kuřecí játra očistěte, odrojte blanky a šlachy, omyjte a osušte.
 - V hrnci rozpusťte 2 lžíce másla, přidejte nasekaný česnek a nadrobno nakrájené šalotky a opékejte 5 minut.
 - Přidejte játra a tymián a opékejte dalších 5 minut.
 - Zalijte brandy, prohřejte, z másla si oddělte 50 g a dejte stranou, do hrnce přidejte zbývající máslo a muškátový oříšek, za stálého míchání nechte máslo zcela rozpustit.
 - Přendejte směs do mixéru a rozmixujte do hladka.
 - Paštiku přendejte do skleniček, zbylé máslo odstavené stranou rozehřejte a rovnoměrně rozlijte do skleniček na paštiku.
 - Nechte uležet alespoň 3 hodiny.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček