Zajímá vás, jak chutná italská varianta hrstkové polévky? Vyzkoušejte verzi, která je oblíbená zejména v Toskánku. Je obohacená o rajčatové pyré, hřebíček a skořici, které polévce dodají intenzivní chuť.
Ingredience
- 1 hrst fazolí
- 1 hrst hrášku
- 1 hrst čočky
- 1 hrst krup
- 1 řapíkatý celer
- 1 mrkev
- 1 petržel
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 1500 ml vody
- 1/2 plechovky rajčatového pyré
- olivový olej
- rozmarýn
- šalvěj
- hřebíček
- skořice
- sůl, pepř
Postup
- Luštěniny s kroupami přes noc namočte ve studené vodě.
- Nakrájejte celer, mrkev, cibuli a česnek a orestujte v hrnci s olivovým olejem.
- Přidejte rozmarýn a šalvěj, důkladně promíchejte.
- Následně přisypte veškeré luštěniny a kroupy a vše zalijte požadovaným množstvím vody.
- Za občasného míchání vařte do doby, než budou luštěniny měkké.
- Přidejte rajčatové pyré, hřebíček, skořici, pepř a sůl.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček