Placičky z brambor a zelí upečené v troubě. Lehké a fit recepty, které budete milovat

Ochutnali jste již recepty na bramboráky se zelím pečené v troubě?

Pokud ne, tak u nás máte jedinečnou příležitost!

Tato kombinace, je naprosto skvělá a pochutná si na ní opravdu každý.

A to včetně dětí!

Co dělat když se bramborák rozpadá?

Pokud se během tvarování rozpadají, potřebují buď trochu více mouky nebo škrobu, aby držely pohromadě nebo jsou příliš mokré a je třeba je znovu vyždímat.

Vaše směs na bramboráky musí mít co nejméně vlhkosti. To je zásadně důležité. Příliš mokré těsto a vaše placky nebudou držet tvar, nebudou křupavé a nebudete mít ten správně hnědý zevnějšek.

Vymačkejte tekutiny, kolik můžete, klidně dvakrát. Jednou po nastrouhání brambor a jednou při formování placiček.

Dobře je vytvarujte! Nejprve pomocí rukou promíchejte všechny ingredience dohromady. Poté použijte polévkovou lžíci, abyste se ujistili, že každý bramborák má stejnou velikost. V horkém oleji se příliš tlusté bramboráky zapaří, místo toho aby byly křupavé.

Váš olej musí být vždy horký! horký! horký!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.