Připravte si jednoduché a chutné placky z celeru, které jsou vděčnou přílohou, ale i skvělým samostatným jídlem.
Ingredience
- 1/2 šálku oleje na smažení
 - 1 celer
 - 1 menší cibule
 - 2 lžíce mouky
 - 1 lžička soli
 - 1 rozšlehané vejce
 
Postup
- Celer a cibuli nastrouhejte na hrubém struhadle do větší mísy.
 - Přidejte rozšlehané vejce, sůl a mouku.
 - Umíchejte kompaktní těsto.
 - Je-li moc řídké, přidejte mouku.
 - Z těsta tvarujte menší placky.
 - Na větší pánvi s olejem je osmažte do křupava z obou stran.
 - Celerové placičky můžete podávat s majonézou, rajčatovou omáčkou, jogurtovým dipem atd.
 - Vhodné jsou i jako příloha k masovým pokrmů, všude tam, kde byste jinak použily klasické bramboráčky.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček