Grilovaná ohnivá ryba

Grilovaná ohnivá ryba
Příprava: 20 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg rybího filé
  • 6 čerstvých větších paprik (cca 40 dkg)
  • 1 feferonka
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce octa
  • špetka cukru
  • sůl
  • olej.

Postup receptu

  1. Očištěné a rozkrojené papriky včetně feferonky zalijeme vroucí vodou a necháme 20 minut stát, pak je vyjmeme a vodu slijeme
  2. Papriky rozmixujeme nebo propasírujeme přes síto do mísy, přidáme prolisovaný česnek, sůl, olej, ocet, špetku cukru a promícháme
  3. Do takto připravené marinády vložíme plátky očištěné ryby a necháme nejméně 2 hodiny odležet
  4. Pak grilujeme na dostatečně rozehřáté a olejem potřené mřížce grilu

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.