Rybí špízy se zeleninou na grilu

Rybí špízy se zeleninou na grilu
Příprava: 15 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg rybích filetů (treska, pangasius…)
  • citronová šťáva
  • 6 stroužků česneku
  • sůl
  • 6 menších žampionů
  • 1 malá cuketa
  • 6 menších rajčat
  • 4 menší cibule

Postup receptu

  1. Rybí filety opláchneme, osušíme a pokapeme je citronovou šťávou
  2. Pak je potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, opepříme a nakrájíme na kostky
  3. Na kovové jehly nebo ve vodě namočené špejle střídavě napichujeme kousky ryby, kousky žampionů, plátky cukety, cibule a rajčat
  4. Grilujeme na mřížce rozehřátého a olejem potřeného grilu
  5. Během grilování jehly otáčíme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.