Rychlý a jednoduchý recept na grilované filety z kapra v omáčce z medu a sójové omáčky, který si můžete připravit na jakékoli letní grilovačce!
Co budete potřebovat
- 8 menších filetů z kapra bez kůže (každý o hmotnosti asi 90 -100 gramů g)
 - 1 BIO citron
 - 2 lžíce tekutého medu
 - 4 lžíce tmavé sójové omáčky
 - čerstvě mletý pepř
 - 200 g mixu salátu
 
Postup
- Filety z kapra opláchněte a osušte.
 - Citron rozpulte, vymačkejte z šťávu a tou pokapejte rybí filety.
 - Smíchejte med, sójovou omáčku a dochuťte pepřem.
 - Filety potřete vzniklou omáčkou.
 - Umístěte filety na naolejovaný gril a grilujte na středním plameni z každé strany 3–4 minuty.
 - Jednou polijte zbylou omáčkou.
 - Podávejte na opláchnutém a osušeném salátu.
 

Je libo i naše další chutné recepty na ryby na grilu 6x jinak? Pochutná si opravdu každý!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček