Výborné recepty na smaženice z hub 5x jinak. Kterou variantu vyzkoušíte jako první?

Jakmile začne počasí přát houbám, mnozí z nás se vypraví do lesa.

S plným košíkem pak přemýšlíme, co ze všech těch hub připravit.

Máme pro vás 5 vynikajících receptů na houbové smaženice, kterým neodoláte!

Vyzkoušejte verzi s vejci, kozím sýrem či krupičkou.

Dobrou chuť!

Vyzkoušejte i naše nejlepší recepty na zapečené houby na 7 různých způsobů!

Tipy na tu nejlepší smaženici

  • Na houbovou smaženici se jednoznačně doporučuje směs hub, kterou by měly tvořit měkčí houby, jako jsou hřiby, kozáci, křemenáče či jedlé holubinky.
  • Smaženice není zrovna dietní jídlo, takže je můžeme trochu odlehčit použitím dalších surovin nebo naopak, při menším množství hub, ji nastavit tak, aby byla stejně sytá.
  • Na odlehčení používáme především zeleninu. Dají se použít různé druhy zeleniny, především rajčata, papriky,  cukety,  květák, mrkev, celer a další druhy zeleniny.

A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.