Vynikající recepty na omáčky z hub: inspirujte se!

Rostou!

Co s nimi?

Nosíte domů plné košíky a docházejí vám nápady na zpracování?

Přinášíme vám 6 báječných receptů na houbové omáčky.

Inspirujte se!

Pár rad a tipů

Do guláše z hub můžete přidat i maso. Ideální je hovězí nebo vepřové.

Pokud nechcete, aby vám houby při omývání nasákly vodu a změkly, raději je očistěte kartáčkem a otřete ubrouskem.

Mimo houbovou sezónu se dá omáčka připravit především z hub mražených a dobře uskladněných, z hub sušených nebo nakládaných.

K houbovým omáčkám se hodí téměř jakkákoliv příloha – pečivo, těstoviny, rýže, bramborová kaše a samozřejmě knedlíky! Houskové a bramborové jsou klasika. Zkuste si ale připravit třeba karlovarský. Inspirovat se můžete ve videu:

Karlovarský knedlík

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.