Hranolky, které jsou zvenku křupavé, uvnitř krémové a navíc zdravé? To chcete! Vyzkoušejte náš luxusní recept na perfektní celerové hranolky z horkovzdušné fritézy. A pokud tohoto kuchyňského pomocníka stále nemáte doma, možná využijete naše recenze horkovzdušných fritéz, kde vám poradíme, jak si vybrat tu nejlepší.
Co budete potřebovat
- 1 celer, oloupaný a nakrájený na hranolky
- 1 lžíce olivového oleje
- 1/2 lžičky česnekového prášku
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky černého pepře
Postup
- Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 200˚C.
- Ve středně velké misce smíchejte celerové hranolky s olivovým olejem, česnekovým práškem, oreganem a solí a pepřem podle chuti.
- Do koše horkovzdušné fritézy přidejte celerové hranolky.
- Vařte 10 minut.
- Zatřeste košem, aby se hranolky rozházely.
- Vařte dalších 8 minut, nebo dokud nebudou hranolky křupavé.
- Nandejte na talíř a podávejte.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček