Jednoduché recepty na hrnkové bábovky bez vážení pro super rychlé pečení. Inspirujte se!

Usnadněte si pečení s recepty na hrníčkové bábovky a potěšte své blízké.

Inspirujte se v našem článku a vykouzlete skvělé moučníky bez nutnosti vážení každé jednotlivé suroviny.

Záleží jen na vás, který recept se stane vašim favoritem a budete se k němu s radostí vracet.


Naopak épaisse je hustý a jde o smetanu zrající prostřednictvím bakterií a má podobnou hustotu jako zakysaná smetana. Pokud tedy nemůžeme sehnat originální produkt, můžeme jej v receptu zaměnit právě smetanou ke šlehání či zakysanou smetanou.

Na výrobu se nesmí používat stabilizátory a konzervační látky. Konzervování tohoto francouzského mléčného výrobku probíhá pomocí pasterace, kdy se do smetany přidají mléčné bakterie. Smetana začne zrát, po jednom dni zkysne a ihned se tak začne měnit její struktura.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.