Připravte si naše recepty na karbanátky z kapusty a masa. Vyzkoušejte svěží alternativu!

Vyzkoušejte nejlepší recepty na kapustové karbanátky s masem!

Je to skvělá alternativa k těm klasickým.

Jsou lehčí, výživnější, jednodušší na přípravu a chutnají úplně božsky.

Ochutnejte je s námi.

Jak skladovat zbylé kapustové karbanátky?

Lednice: Zbytky můžete skladovat ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až čtyř dnů.
Mrazák: Zbylé masové kuličky můžete až na 60 dní zmrazit. Jednoduše vložte masové kuličky do mrazicí nádoby nebo mrazícího sáčku.
Rozmrazování: Před podáváním vždy přes noc nechte zbytky rozmrznout v lednici.
Ohřev: Chcete-li kuličky znovu ohřát, vložte je do misky vhodné do mikrovlnné trouby a ohřívejte jednu až tři minuty, v závislosti na tom, kolik jich v misce máte. Nebo je vložte do zapékací misky, zakryjte je a pečte při 180 stupních po dobu 15 až 20 minut.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.