Chutná vám pohanka a hledáte inspiraci na její přípravu? Udělejte si z ní polévku.
Vyzkoušejte naše skvělé recepty na pohankové polévky které vám určitě zachutnají!
Příprava je snadná, rychlá a výsledek stojí za to. Tak se do toho pojďme pustit!
Naše recepty
Proč jíst pohanku?
Důvodů proč jíst pohanku je hned několik a my si řekneme ty hlavní z nich.
- Je to dobrý zdroj bílkovin a komplexních sacharidů
- Skvělý zdroj vlákniny
- Bohatá na vitamíny jako je vitamin A a B6
- Obsahuje spoustu minerálů jako draslík, fosfor, vápník a magnesium
- Příznivě působí na srdeční činnost
- Považuje se za super potravinu a má příjemnou oříškovou chuť
- Velice široké využití v kuchyni
Už jste vyzkoušeli naše skvělé recepty na pohankové polévky? Napište nám do komentářů která vám chutnala nejvíce.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček