Výborné recepty na polévky z drůbek pro podporu imunity na jednom místě. Vyzkoušejte je všechny!

Polévka z drůbežích drůbků se vaří z drůbežích vnitřností a případných odkrojků od masa.

Ačkoli to asi nezní moc lákavě, jedná se o skvělou a zdravou pochoutku.

Navíc je polévka z drobů velice jemná, dají se do ní použít různé zavářky, můžeme ji různě kořenit a tím vším obměňovat její chuť.

Inspirujte se našimi recepty na drůbkové polévky 5x jinak a uvidíte, že si pochutnáte!


K  drůbkovým polévkám můžeme připravit takzvané vložky: celestýnské nudle, na kostičky nakrájené svítky, vaječné sedliny, kapání, bylinkové nočky a klasické polévkové těstoviny.

A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.