Přemýšlíte jakou polévku uvařit? Chcete, aby byla vydatná a dostatečně jste se najedli nebo zaplácli před hlavním jídlem?
Tak jste tu správně!
Vyzkoušejte naše jedinečné recepty na frankfurtskou polévku, po které se budete ještě dlouho olizovat za ušima.
Naše recepty
Frankfurtská polévka není z Frankfurtu?
Jak již možná tušíte, tato polévka nemá s tímto německým městem nic společného. To samé platí pro frankfurtskou omáčku.
Stejně jako jiné názvy českých jídel tak i tento vznikl z hlav některých hospodských, kteří si název polévky odvodili od hlavní suroviny – párku.
Základem této skvělé polévky jsou totiž frankfurtské párky, jejichž historie sahá do roku 1487, kde se tyto párky z libového masa prodávaly.
U nás v česku ale ve frankfurtské polévce nebo omáčce najdete často obyčejné javořické nebo třeba vídeňské párky.
A pokud vám po uvaření zbyly párky a nevíte co s nimi, můžete si připravit jednoduchou chuťovku, kterou sníte třeba po polévce. Upečte si podle nás některou dobrotu z listového těsta!
Objevte kouzlo tradiční ukrajinské polévky a uvařte si některý z receptů na pravý boršč.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček