Brambory, majoránka, houby.
Že vám to nic neříká? Houby!
Polévka, která je tak vděčná, že ji stačí tak málo k dokonalosti.
Vychutnejte si 6 nejlepších receptů na bramboračku na český způsob.
A pozor! Máme i varianty bez hub.
Naše recepty
Typické spojení jsou brambory, houby a majoránka. Přidává se také kmín a česnek pro výraznější chuť.
Další přísady do bramboračky mají spíše krajovou nebo rodinnou tradici.
Někde se například přidává i hrst vařených krup nebo drobných krupek, trochu hrachu nebo fazolí, rozškvařená slanina či několik lžic smetany a z koření třeba i bobkový list nebo nové koření.
Receptů na bramboračku je spousta, ale většina z nich používá jíšku k zahuštění. Díky tomu je polévka ještě hutnější.
Dietní verze však může tento postup opomíjet.
Doufáme, že se vám polévky z brambor povedou a budou vám chutnat.
Podělte se s námi v komentářích.

 
               
               
               
               
               
               Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček