Příprava: 20 minut
Vaření: 15 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 pstruhy
- sůl
- 4 lžíce oleje
- 2 citrony
- 8 plátků slaniny
- 80 g másla
- trocha čerstvých bylinek
- 2 lžíce hořčice
- trošku vegety
- trochu worcesterové omáčky
- 1 lžičku citronové šťávy
- feferonky
Postup receptu
- Musíme změklé maso smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici
- Pak si nachystáme ryby, očistíme je napovrchu i uvnitř je posolíme a vytřeme nachystaným bylinkovým máslíčkem
- Po obou stranách je šikmo nařízneme a znova potřeme bylinkovým máslem
- Takto udělané pstruhy grilujeme po obou stranách a během grilování pořád potíráme máslem bylinkovým
- Grilujeme asi 30 minut