Pstruh na grilu s bylinkovým máslem

Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
Příprava: 20 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 pstruhy
  • sůl
  • 4 lžíce oleje
  • 2 citrony
  • 8 plátků slaniny
  • 80 g másla
  • trocha čerstvých bylinek
  • 2 lžíce hořčice
  • trošku vegety
  • trochu worcesterové omáčky
  • 1 lžičku citronové šťávy
  • feferonky

Postup receptu

  1. Musíme změklé maso smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici
  2. Pak si nachystáme ryby, očistíme je napovrchu i uvnitř je posolíme a vytřeme nachystaným bylinkovým máslíčkem
  3. Po obou stranách je šikmo nařízneme a znova potřeme bylinkovým máslem
  4. Takto udělané pstruhy grilujeme po obou stranách a během grilování pořád potíráme máslem bylinkovým
  5. Grilujeme asi 30 minut

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.