Recepty na hovězí maso s vínem – lahůdka, kterou si zamiluje každý!

Chcete si připravit něco opravdu luxusního?

S našimi 5 recepty na hovězí na víně nemůžete sáhnout vedle.

Vyzkoušejte pečenou i dušenou variantu, s žampiony či řepou a mnoho dalšího.

Nechte si chutnat!

Jaké víno použít?

  • Vyvarujte se vína na vaření. Jedná se obvykle o směsi nekvalitních vín s přidanou solí.
  • Bude fungovat většina červených vín, ale nepoužívejte vína příliš drahá. Je to zbytečné, protože jejich chuť v jídle tak nevynikne.
  • Skvělé víno pro kombinaci s dušeným hovězím je například Zinfandel nebo Shiraz.
  • Pokud chcete použít suché víno, volte Pinot Noir, Merlot či Cabernet Sauvignon.

Pochlubte se nám do komentářů, jak se vám recepty povedly. Budeme se těšit!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.