Toužíte ochutnat recepty na kýtu ze srnčího masa? Máme pro vás ty nejlepší varianty s tímto masem

Chtěli byste ochutnat maso ze srny, ale nevíte jak na to?

Nezoufejte my jsme pro vás připravili ty nejlepší recepty na srčí kýtu.

Zkuste je všechny v kombinaci s těmi nejlepšími víny.

Jaké vybrat najdete na konci článku!

Jaké víno spárovat se srnčím masem?

Srnčí maso se často griluje nebo se zapéká a duší. I když je to docela libové maso, je také docela bohaté a hravé ve své chuti, takže nalezení dobrého vína do páru může být trochu problém. Dodržujte tato obecná pravidla a vždy se vydáte správnou cestou.

  • Srnčí maso je červené maso, proto se obecně doporučuje, abyste se při hledání vína drželi červeného
  • Má tendenci se dobře párovat s relativně výraznými červenými víny, které odpovídají jeho zemité chuti.
  • Zvěřině také obvykle prospívají příchutě tmavého ovoce, jako jsou třešně a ostružiny.
  • Vyhněte se všemu příliš tříslovitému.

Jaká vína vyzkoušet?

  • Côtes du Rhône (Grenache)
  • Pinot Noir
  • Zinfandel
  • Shiraz
  • Barolo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.