Tatarák z lilku představuje lákavou variantu pro ty, kdo nejí maso.
Tatarák z hovězího zná každý, ale je úžasné, že se dá připravit i ze zeleniny.
A není řečeno, že si na něm nepochutnají i masožrouti.
Pojďte se podívat, jak tuto dobrotu přichystat.
Naše recepty
Tip: Máte chuť si s touto zeleninou trochu zaexperimentovat? Nakoukněte, jak si připravit lahodný lilkový kaviár.
Připravte si jej s videoreceptem:
Jak vidíte, tatarák lze vytvořit i v bezmasá variantě.
Lilek se dá kombinovat snad se všemi druhy zeleniny, můžeme jej zapéct, udělat si z něj lasagne či ugrilovat. Inspirujte se těmi nejlepšími recepty na zpracování lilku.
A pokud máte na zahrádce pěknou úrodu, využijte ji na maximum. Podívejte se, jak využít lilek v přílohách.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček