Zajímají vás recepty na krůtí stehna, protože chcete oživit svůj jídelníček?
Už vás nebaví jíst stále dokola ty samé pokrmy?
Nejvyšší čas inspirovat se něčím novým a chutným, což stehna splňují na 100 %.
Naše recepty
Tipy pro přípravu krůtích stehen
Pokud chceme opravdu maximálně chutné maso, neměla by být krůta starší než jeden rok. Kůže na stehýnkách by měla být šupinatá, ale hebká a barva kůže šedobílá. Jestli taková nebude, pak věřte, že je krůta o hodně starší, než se zdá.
Při pečení je dobré stehna protknout slaninou, aby byla šťavnatá. Zbylé peří, které se občas na krůtě může objevit, odstraníme pomocí pinzety.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček