Krémová textura a dokonalá chuť, to vše najdete v těchto receptech na tatarák z lososa.
Připravte si ho s námi lépe než v leckterých restauracích.
Nebudete toho litovat!
Jak si vybrat dobrého lososa?
Existuje jen tolik možností. Zde je rychlý, zjednodušený průvodce, jak vybrat to nejlepší maso z lososa. Potom si z nich můžete připravit nejrůznější lahodné recepty, jako jsou losos připravený na másle nebo losos na pánvi.
Celá ryba
Dobře se podívejte na oči – měly by být jasné, ne zapadlé nebo zakalené. Žábry by měly být sytě červené a kůže lesklá a kluzká na dotek. Když zvednete rybu, měla by být pevná, ne poddajná.
Filet z lososa
Zatlačte na filet prstem, maso by mělo vyskočit a neměl by tam otisk prstu zůstat. Maso by mělo mít jasně oranžovo-červený odstín s pěkným mramorováním a nemělo by být cítit.
Druhy lososa
Královský losos
Losos královský má nejvyšší obsah oleje ze všech druhů volně žijících lososů.
Losos nerka
Vysoký obsah oleje a ohromující jasně červená barva.
Atlantský losos (obecný)
Relativně vysoký obsah oleje, losos obecný je velmi přizpůsobivý různým způsobům vaření.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček