Výborné recepty na lososa s máslem jako dokonalá volba pro každý oběd i večeři

Recepty na lososa na másle jsou jedinečné a nepřekonatelné.

Křehké maso je dochucené lahodnou kombinací přísad, kterým nelze odolat.

Vyzkoušejte naši jednoduchou přípravu a naservírujte své rodině jedinečný gurmánský zážitek.

Jaké víno servírovat s lososem?

Losos je velice všestranná ryba, přesto párování vín do značné míry závisí na způsobu přípravy lososa a na přílohách.

Absolutním NE je párovat plné červené víno s lososem, protože to zabije jak víno, tak chuť ryby.

Pro restovaného lososa je samozřejmou volbou chlazený Pinot Noir.

Co pít s lososem s bylinkami a smetanovými omáčkami. Nikdy neuděláte chyby, když si vyberete víno, jako je Sauvignon Blanc, pokud je váš losos připravený s jemnými bylinkami a citrusy.

Pokud vaším hlavním chodem je losos na másle nebo omáčkou ze smetany, měli byste spíše podávat Chardonnay s trochou dubového aroma.

Pokud lososa upravujeme na thajský, čínský nebo japonský způsob, tedy pikantní, zvolte víno jako je Ryzlink rýnský nebo Rulandské šedé.

Pokud podáváte uzeného lososa zvolte k němu Ryzlink rýnský nebo Chardonnay Champagne.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.