Hermelín, sýr s plísní na povrchu, určitě všichni známe a běžně ho řadíme do nákupního seznamu.
A proč ho nazýváme kouzelným? Hermelín můžeme připravit na spoustu způsobů a vždy chutná opravdu báječně.
Vyzkoušejte si 6 nejlepších receptů s hermelínem a vykouzlete svým strávníkům spokojený úsměv na rtech.
Naše recepty
S jakými nápoji hermelín podávat?
Jablečný mošt – Cider
Jemná hořkost jablek Camembert dokonale podtrhuje.
Pommeau
Tato směs jablečného moštu a jablečné brandy, která pochází z Francie, je ideální, když je vnitřek vašeho sýru rozteklý.
Šampaňské
Možná je to překvapení, ale bublinky opravdu fungují s mazlavým hermelínem, zvláště pokud je pečený nebo grilovaný.
Chenin Blanc
Je ideální k méně zralému hermelínu.
Jemná ovocná červená vína
Pokud chcete pít červené, zkuste novozélandské Pinot Noir, chilský Merlot nebo Carmenère.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček