Upečte si cukroví ze špaldové mouky a prožijte Vánoce ve zdravém stylu!

Změnili jste způsob stravování a přešli jste z klasické mouky na špaldovou?

Věděli jste, že se ze špaldové mouky dají upéct moučníky, dorty i vánoční cukroví?

A právě ty nejlepší recepty na špaldové cukroví pro vás dnes máme!

Provoní vám celý dům.

Proč dělat vánoční cukroví ze špaldové mouky namísto klasické bílé?

  • Špaldová mouka se vyrábí z pšenice špalda, která je bohatá na bílkoviny, minerály a vlákninu.
  • V obalech zrn se nachází nejvíce důležitých látek, a proto se při výrobě špaldové mouky zpracovávají celá zrna včetně obalové části.
  • Špaldová pšenice není náchylná na škůdce, tudíž se málokdy chemicky ošetřuje. Znamená to tedy, že špaldová mouka neobsahuje žádné chemikálie.
  • Špaldová mouka není takový alergen jako tradiční bílá mouka, navíc je lehce stravitelná, ba dokonce podporuje správnou funkčnost trávicího traktu.
  • Pozitivní vliv má na imunitní systém, bojuje proti chudokrevnosti a zácpám.
  • Zlepšuje krevní tlak, dodává vitamíny kloubům a kostem.
  • Jakmile vyměníte bílou mouku za špaldovou, poznáte to i na kvalitě vlasů, nehtů a pokožky.

A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.