Pokud dáváte přednost zdravé a lehké stravě, určitě vyzkoušejte variantu pouze se zeleninou. Tato chutná pochoutka dodá vašemu tělu potřebné množství bílkovin i vitamínů.
Ingredience
- 700 g hovězí veverky
 - 1-2 brambory či batáty
 - 300 g zelených fazolek
 - 3 PL olivového oleje
 - 15 g másla
 - lžička dijonské hořčice
 - tymián
 - citronová kůra z jednoho citronu
 - sůl, pepř
 
Postup
- Hovězí veverku nechte zhruba 20 minut odpočinout při pokojové teplotě.
 - Na pánev dejte zelené fazolky a nakrájené brambory či batáty, vše polijte trochou olivového oleje a posolte.
 - Maso potřete zbývajícím olejem, posypte solí a pepřem a nejlépe na grilovací pánvi zlehka restujte z každé strany po dobu přibližně 5 až 8 minut.
 - Maso vyjměte a nechte přibližně 10 minut odpočinout a poté ho nakrájejte na plátky.
 - Mezitím do měkka orestujte zeleninu.
 - Smícháním másla, hořčice, citronové kůry, pepře a tymiánu připravte dip.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček