K přípravě tohoto pokrmu lze použít svíčkovou, roštěnou či kýtu. Nekrájejte plátky masa příliš silné a v případě potřeby je zlehka naklepejte.
Ingredience
- 400 g hovězího masa
- 3 stroužky česneku
- 1 lžička čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu
- 1 lžička čerstvého nasekaného oregana
- 3 PL másla
- olivový olej
- sůl, pepř
Postup
- Na plátky nakrájené hovězí maso zlehka osolte a opepřete.
- Na pánvi s olivovým olejem a trochou másla plátky několik málo minut z každé strany zprudka restujte.
- Následně hovězí maso ještě několik minut z každé strany vařte, až do změknutí.
- Přidejte do pánve zbytek másla, prolisovaný nebo najemno nakrájený česnek a čerstvě nasekané bylinky.
- Až se máslo rozpustí a česnek s bylinkami rozvoní, můžete podávat.
Tento pokrm chutná znamenitě s americkými brambory či s hranolky.

Špenát je velmi zdravý a byla by škoda konzumovat ho pouze jako přílohu. Inspirujte se dalšími špenátovými pochoutkami, jako jsou například špenátové palačinky, rizoto či pomazánka!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček