Tohle je prostě klasika, které nesmí chybět na žádném italském stole!
Co budeme potřebovat
- 1 cibule
 - 2 lžíce másla
 - 300 g masa (mletého)
 - 300 ml vývaru
 - 2 lžíce hladké mouky
 - 1 malý rajský protlak
 - 1/2 zakysané smetany (nebo i sladké)
 - tymián
 - bazalka
 - česnek podle chuti
 - sůl
 - pepř
 - těstoviny
 - 20 dkg strouhaného eidamu
 
Postup
- Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli.
 - Přidáme maso (syrové podusíme, ostatní jen prohřejeme).
 - Podlijeme vývarem, zahustíme moukou.
 - Povaříme 5 minut a dochutíme rajským protlakem a smetanou.
 - Okořeníme.
 - Uvařené těstoviny dáme na talíř, přelijeme omáčkou a posypeme sýrem.
 
K přípravě této omáčky se vám může hodit pánvička Tescoma. Která z recenzovaných by se vám líbila?


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček