Jednoduchá, ale přesto vynikající. Dáte si ji s těstovinami nebo zeleninou? Vše je na vás.
INGREDIENCE:
- 1 hrnek polotučného mléka
- 4 lžíce hladké mouky
- ¼ lžičky soli
- 45 g strouhaného čedaru
- ¼ lžičky černého pepře
POSTUP:
- Ve ¼ hrnku mléka si rozmíchejte mouku a dejte vařit.
- Hned přidejte zbytek mléka, sůl, pepř a přiveďte za stálého míchání k varu.
- Nechte vařit 10 minut do zhoustnutí.
- Nakonec vmíchejte nastrouhaný čedar a míchejte do úplného rozpuštění.

Té nejhladší struktury omáčky dosáhnete pomocí ponorného mixéru. Inspirujte se při výběru recenzemi tyčových mixérů.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček