Na grilování mají právo i vegetariáni. Opékaná zelenina se skvěle hodí i jako příloha ke grilovanému masu.
Ingredience
- 1ks cukety
- 2 kukuřice
- sůl
- 2 papriky
- malý ananas
- červená nebo bílá cibule
Ingredience na medovou omáčku
- 80 ml vývaru
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 vinného octa
- 1 lžičku olivového oleje
- 1 lžičku kukuřičného škrobu
- 3 lžíce medu
- 1 lžíci griotky
Postup
- Nejdříve si připravte medovou omáčku tak, že do malého hrnce nalijete vývar, sójovou omáčku, ocet, olej a společně svaříte.
- Následně omáčku zahustíte škrobem, který rozmícháte v malém množství vody, a krátce povaříte, aby ještě trochu zhoustla.
- Na závěr dochuťte medem a griotkou.
- Cuketu a kukuřici očistěte. Nakrájejte na silnější kolečka.
- Papriku a ananas omyjte a nakrájejte na větší kostky.
- Zeleninu a ananas napichujte střídavě na špejle jako špíz.
- Špízy grilujte asi 10 minut a při podávání je ještě přelijte připravenou medovou omáčkou.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček