Maso, grilovačka a pivo, to je nerozlučná trojka. Když navíc přidáte maso do marinády, je o skvělou párty postaráno, neboť maso bude naprosto dokonalé.
Ingredience
- 3 stroužky česneku
- mletý černý pepř podle chuti
- 1 lžičku kari koření
- 1 lžičku provensálského koření
- 3 polévkové lžíce oleje
- sůl podle chuti
- 2 – 3 lžičky plnotučné hořčice
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 1 lahev piva
Postup
- Česnek rozmačkáme, přidáme pepř, kari i provensálské koření, olej a promícháme.
- Osolíme, přilijeme sojovou omáčku s hořčicí a zamícháme. Vložíme maso a dáme přes noc marinovat do chladu.
- Dvě hodiny předtím, než budeme grilovat, ještě přilijeme pivo a i s masem promícháme.

To bylo našich 5 marinád. Ptáte se, co za maso dát na gril? Zkuste třeba grilované kuřecí, na nějž najdete recepty také na našem webu.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček