Každý ví, že pečivo lze jednoduše rozříznout a naplnit uzeninami, sýrem či zeleninou. Prostřednictvím našeho recept si ale vytvoříte originální verzi, kterou ohromíte nejen svou rodinu!
Ingredience:
- 1 domácí bageta (pokud možno kulatějšího tvaru)
 - 220 g krémového smetanového sýra
 - 100 g tvrdého salámu, například poličan
 - 50 g tvrdého sýra, například eidam či gouda
 - 1 stroužek česneku
 - 1 červená paprika (kapie)
 - 1 rajče či několik cherry rajčátek
 - hrst černých oliv
 - tymián
 - petrželka
 - sůl, pepř
 
Postup:
- Odkrojte oba dva konce bagety a pomocí dlouhého tenkého nože opatrně vydlabejte vnitřek bagety. Ponechte asi pouze centimetrovou vrstvu těsta, aby se bageta nerozpadla.
 - V misce smíchejte smetanový sýr s prolisovaným česnekem a najemno nastrouhaným tvrdým sýrem.
 - Následně přidejte i nadrobno nakrájené další ingredience, tedy salám, papriku, rajčata a olivy.
 - Promíchejte a nakonec přidejte i veškeré koření.
 - Následně touto směsí prostřednictvím obou konců bagetu naplňte.
 - Naplněnou bagetu zabalte do potravinové folie a vložte na 2 hodiny do ledničky.
 - Před podáváním nakrájejte na plátky.
 
Náplň bagety můžete samozřejmě obměňovat na základě vašich osobních preferencí. Takto originálně plněnou bagetu můžete servírovat i jako jeden z pokrmů na rodinné oslavě či večírku s přáteli.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček