Jednoduchý předkrm na párty nabitý všemi příchutěmi vaší oblíbené italské masové omáčky v jednom.
Ingredience
- 900 g žampionů
- 450 g mletého hovězího masa
- 1 stroužek česneku, mletý
- 1/4 čajové lžičky soli
- 1/4 čajové lžičky pepře
- 1 čajová lžička italského koření
- špetka vloček chilli koření
- 1 a 1/2 šálku rajčatové omáčky
- 1 šálek nastrouhaného sýra mozzarella
- 1/4 šálku strouhaného sýra parmezánu
Postup
- Předehřejte troubu na 200°C.
- Houby opláchněte a zbavte nožiček. Čepičky vyskládejte na plech, aby se daly později plnit.
- Na velké pánvi rovnoměrně osmahněte mleté maso, dokud není hnědé.
- Přidejte česnek, sůl, pepř, italské koření a vločky z chilli koření, důkladně zamíchejte a opékejte další 1 až 2 minuty.
- Následně přidáme rajčatovou omáčku a necháme dusit po dobu 15 až 20 minut, nebo dokud není směs velmi hustá a přebytečná voda není odpařená.
- V případě potřeby dochuťte solí nebo pepřem.
- Když je masová směs hotová, naplňte jí houbové čepičky.
- Masovou směs v houbách následně posypte mozzarellou a parmazánem.
- Pečte při teplotě 150°C po dobu 20 až 25 minut, nebo dokud nebudou houby měkké a sýr nebude zlatohnědý.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček