I z čerstvých okurek můžete vykouzlit lahodnou omáčku, kterou si zamiluje celá rodina.
INGREDIENCE:
- 1 cibule
 - 3 okurky nakládačky (čerstvé)
 - 1 smetana na vaření
 - 40 g másla
 - 40 g hladké mouky
 - 400 ml vývaru
 - pepř
 - sůl
 - ocet
 - cukr
 
POSTUP:
- Z másla a mouky si udělejte jíšku a podlévejte vývarem.
 - Omáčku nechte vařit alespoň 15 minut.
 - Mezitím si nakrájejte okurky na kolečka a na trošce másla je poduste do měkka.
 - Pak okurky přidejte k omáčce, osolte, opepřete, podlijte smetanou a krátce povařte.
 - Odstavte a dochuťte octem a cukrem.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček