Polévka z drůbežích drůbků se vaří z drůbežích vnitřností a případných odkrojků od masa.
Ačkoli to asi nezní moc lákavě, jedná se o skvělou a zdravou pochoutku.
Navíc je polévka z drobů velice jemná, dají se do ní použít různé zavářky, můžeme ji různě kořenit a tím vším obměňovat její chuť.
Inspirujte se našimi recepty na drůbkové polévky 5x jinak a uvidíte, že si pochutnáte!
Naše recepty
K drůbkovým polévkám můžeme připravit takzvané vložky: celestýnské nudle, na kostičky nakrájené svítky, vaječné sedliny, kapání, bylinkové nočky a klasické polévkové těstoviny.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!

              
              
              
              
              
Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček