Pokud si potrpíte na jemnější chuť masa s decentním kořeněným nádechem, rozhodně sáhněte po této masové marinádě s medovým základem.
Ingredience
- 1/3 šálku dijonské hořčice
- 1/4 šálku medu
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička papriky
- 3/4 čajové lžičky soli
- 1/2 čajové lžičky mletého česneku (nebo 2 stroužky čerstvého)
- 1/2 čajové lžičky mletého černého pepře
Postup
- Nejprve smíchejte hořčici s medem. Přidejte olivový olej a jablečný ocet.
- Poté přidejte mletou papriku, sůl, mletý česnek a nakonec mletý pepř.
- Vše promíchejte, smíchejte s masem a dejte marinovat do lednice alespoň na 2 hodiny.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček