Kuřecí pomazánka oživené uvařeným vajíčkem natvrdo. Tato pomazánka je velmi oblíbená do sendvičů, které se servírují v amerických bistrech. Přibližte si chuť Ameriky i ve vaší kuchyni.
Co budeme potřebovat
- 6 natvrdo uvařených vajec (nakrájených na kostičky)
 - 2 kyselé okurky
 - Lžíci kyselého okurkového nálevu
 - 80 g majonézy
 - 2 řapíkaté celery (nakrájený na malé kousky)
 - ½ cibule (najemno nakrájená)
 - 2lžičky čerstvé petrželky
 - 500 g vařeného kuřecího masa
 - Sůl
 - Pepř
 - Celozrnný chléb
 
Postup
- Do mísy přidáme nakrájená vejce, nakrájené kyselé okurky spolu s nálevem, celer, cibuli, petržel a nakrájené kuře
 - Vmícháme majonézu
 - Množství majonézy přizpůsobíme tomu, jakou konzistenci chceme, aby pomazánka měla
 - Dochutíme podle sebe solí a pepřem
 - Pomazánku přikryjeme a necháme v lednici na 1 – 2 hodiny odležet
 - Pomazánku natíráme na krajíce celozrnného chleba
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček