K tomuto receptu na okurkovou omáčku s vepřovým masem se skvěle hodí rýže.
INGREDIENCE:
- 1 kg vepřové plece
 - 1 cibule
 - 3 stroužky česneku
 - 4 vejce uvařené natvrdo
 - 2 nakládané okurky
 - 1 lžíce hořčice
 - hladká mouka
 - sůl
 - pepř
 - olej
 
POSTUP:
- Maso si nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a nechte 10 minut odstát.
 - Cibuli a česnek si nakrájejte na jemno, vejce a okurky na kostičky.
 - Maso obalte v hladké mouce, a pak jej na oleji osmažte z obou stran (2 minuty z každé strany).
 - Maso dejte nachvíli bokem a do stejného hrnce přidejte cibuli a česnek.
 - Posléze přidejte okurky, vejce, chvilku restujte.
 - Přidejte zpátky maso a podlijte horkou vodou.
 - Během vaření dochuťte hořčicí.
 - Vařte doměkka.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček